Hamburgerbrød 2


Jeg er ingen burgerjente og jeg må innrømme at de aller fleste burgerbrød smaker som papp og papir. For en del år tilbake eksperimenterte jeg med å utvikle en burgerbrødoppskrift. Resultatet ser du her. Sammen med mannens kyllingburgere smaker de fortreffelig.

130316 2

Grove hamburgerbrød

18 stk

50 g gjær
100 g smør
7 dl melk
1 ts salt
600 g hvetemel
400 g grovt mel

Lages som vanlig gjærdeig. Forhev. Trill hamburgerbrød og knepp dem flate. Etterhev. Før du setter dem i ovnen pensle med melk og ha sesamfrø på.

Stekes på 200 grader ca 10-12 min

Brødene egner seg godt til frysing. Tin dem og lunk i ovnen før servering.

130316 1


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 tanker om “Hamburgerbrød