Muffins med hvit sjokolade og bringebær


Jeg elsker bringebær. Jeg elsker hvit sjokolade. På kaféen som femåringen har vokst opp på (vi startet godt ut med tre besøk første leveuka og har fulgt godt opp videre) selger de de deiligste muffins. Jeg har prøvd å rekonstruere dem etter en oppskrift jeg har laget for noen år siden. Og i all beskjedenhet; de smaker veldig godt.

090316 1

Du trenger:

125 g mykt smør
100 g brunt råsukker
3 egg
1 ts vaniljesukker
5 ss melk
200 g hvetemel
1,5 ts bakepulver
125 g frosne bringebær
70 g hvit sjokolade
1. Rør smør og sukker hvitt.
2. Bland egg, vaniljesukker og melk i en liten bolle.
3. Ha bakepulveret i melet og bland vekselvis mel og eggeblanding i sukker/smør.
4. Hakk sjokoladen i forholdsvis store biter og bland den og bringebærene i røra.
5. Ha røra i 12 former.
6. Steikes i 17-20 min på 190 grader.
7. Smaker best mens de fortsatt er lunkne.

090316 3

Jeg har laget mine i kopper. Eldstejenta og jeg kjøpte porselenskopper i ulike mønstre for noen år siden og bruker dem til å lage muffins i.

030913 2

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *