Samme navnet, ny adresse


Til sommeren er det tolv år siden jeg startet min første blogg. En håndarbeidsblogg. Siden den gang har jeg blogget på eget domene mariefriis.com og hos blogspot om interiør, DIY, mat og det som falt meg inn. Nå var tiden inne for å enten legge ned eller legge om, og jeg valgte det siste. Jeg har nemlig savnet blogginga noe voldsomt siste året. Mitt eget lille sted hvor det jeg er interessert i får blomstre. Jeg trenger rett å slett et sted mellom vurderinger i nynorsk, skittentøy, tenåringer og andre plikter.

060316 1

Jeg har ryddet i arkivet og kommer nok til å rydde en stund fremover. Ikke alt kom med i flyttinga fra blogspot og det tar tid å få alt på plass når man skal gjøre det selv og egentlig ikke er særlig flink til slikt. Men man lærer så lenge man tør prøve og feile.

060316 2

Og hva vil du finne hos meg? Mye det samme som før. Interiør, DIY, borddekking, mat, stjerner, makrame og det jeg måtte ha på hjertet. Og hyttebygging. Vi er i starten av fjellhytteprosjektet og det kan du regne med at jeg forteller villig vekk om. Gira som jeg er.

060316 3

Har du lagret den gamle bloggen min? Husk å bytte til www.mariefriis.no Så får du oppdateringer. Og kom gjerne med tilbakemeldinger om det er noe som ikke fungerer. Det setter jeg pris på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *