Juledessert


Hjemme hos oss er bare en dessert som duger julaften; riskrem med rød saus og mandel i.

Spenningen er til å ta og føle på når det jaktes etter mandelen og det er selvsagt om å gjøre å gjemme mandelen så godt at alle andre spiser en ekstra porsjon bare for å finne den.

IMG_8900

Riskrem

4 dl kokt risgrøt
2 ss sukker
1 ts vaniljesukker

3 dl kremfløte

Bland risgrøt med sukker og vaniljesukker. Pisk kremfløten og bland alt sammen.

Skold en mandel og bland i.

Rød saus

1 dl bringebærsaft
2 dl vann

1 barneskje potetmel
2 ss kaldt vann

250 g frosne bringebær

Kok opp saft og vann. Ta pannen av platen og rør jevningen i. Sett pannen på platen og vent på den første boblen. Da den er den ferdig. Kjøl ned.

IMG_8903

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *