Hjemmesnekret orden på barnerommet 1


Etter å ha hatt barn i snart nitten år er det en ting som overrasker meg gang på gang; at barnerom som fungerer plutselig ikke fungerer lenger fordi barnet har blitt eldre og har andre behov og interesser. Sigurd er snart fem år og i sommer fikset vi rommet hans slik at det fungerer til hovedinteressen hans: Lego og figurer av ymse slag.

Velkommen inn!

IMG_8337

Mamma har tegnet og pappa har snekret. Slik er arbeidsfordelingen hjemme hos oss. Tre horisontale hobbyplater (de to øverste halve bredden av den nederste. Også er det laget plass til en hjemmesnekret kasse (hvordan du lager en slik kommer neste uke) og ei hylle. Vi bruker små lister til å legge lyllene på.
IMG_8333

Stolen er en skolestol fra tantes skole. Barneskolestol. Lampa kommer fra brukthandelen.
IMG_8335n
IMG_8340

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Én tanke om “Hjemmesnekret orden på barnerommet