Bildevegg 6


Månedens utfordring hos NIB er Foto i interiøret. Jeg ser at jeg muligens er som noen av tenåringene jeg omgås i jobben, og ikke leser oppgaven ordentlig, men for meg trenger ikke fotominner å være av familien. Når man er glad i bøker og kunst er illustrasjoner verdige minnebærere. Bilder som gir følelsen av den gang jeg leste, den gang det hendte, den gang jeg så.

Jeg drar derfor frem dette innlegget og deltar med min tolkning av Foto i interiøret.

Jeg er veldig dårlig på å få ting opp på veggen. Ei heller er jeg særlig flink til å sove. Så da søvnløsheten fant meg i natt demonterte jeg gamle skolebøker (litteraturtekster), kuttet bilder og tekst i ruter på 12×12 cm og hang opp i trappegangen. På den veggen som i mange år har vært tom.

Nå henger både Anne Frank, dikt av Kolbein Falkeid og ulike illustrasjoner på veggen. Alle i en brun-gråtone som passer perfekt hos oss.

Favorittbildet er hånden som holder på spaden. #denfølelsen

img_2461

Og siden mine kastelystne kollegaer har ryddet enda mer hadde jeg med en bærepose med bøker som skal få nytt liv som et eller annet hjemme hos oss. #skrotnissen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 tanker om “Bildevegg