Falcon chair av Sigurd Ressell 4


Jeg har lenge ønsket meg en Siesta stol i brunt, men dessverr har ikke lykken stått meg bi med tanke på at det har vært mulig å få tak i en her i byen. Derfor var spenningen til å ta og føle på da jeg oppdaget denne godbiten i en lokal bruktbutikk (på Åkra, for lokalkjente).

Jeg ante ikke hvilken stol det var, men likte den med en gang. Og prøvesittinga viste at den var god å sitte i. Under stod det Vatne møbler og en kjapp googling resulterte i at jeg visste både navn på stolen og designer. Og prisen, den var upåklagelig. 100 kroner!

Jeg synes festene er en kul detalje ved stolen.

Mannen sistet selvsagt på hodet da han kom hjem. 
– Må du alltid dra nye ting i hus?
Og som vanlig lukker jeg ørene og nyter mitt siste scoop. Billig moro!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

4 tanker om “Falcon chair av Sigurd Ressell

  • Hanne Mordal

    Hei , Gratulerer med. En lekker Falcon stol. Jeg leter etter 2 svarte siesta stoler. Men finner kun brune. Senest nå på onsdag på Fretex på Mariero. Vel de var nå litt vel slitte i skinnet. Hilsen Hanne

  • Anonym

    Eg har to sånne med lyst treverk. Kjøpte dei hos Math. Lande på Karmøy i 1980. Har nok angra på at eg ikkje kjøpte Seista stolar som venninna mi gjorde. Men dei har verkeleg gjort nytta. Supre å strikka i, og akkurat høge nok i ryggen til at dei hjelper meg å halda ryggen rett. Håpar du også får glede av dine Falcon-stolar! Cilla