Fra babyrom til gutterom 9


Lillebror begynner å bli stor, selv om vi synes at han fortsatt er liten. Nesten toogetthalvt og full av egen vilje. Han har aldri vært fan av sprinkelsenga, lillebror, og strengt tatt har vel mor sjøl syntes at lillebror på armen om natta har vært en god plan. Han er jo den siste babyen i huset og må koses ihjel.

For en måned siden solgte jeg sprinkelsenga hans. Vi trengte den jo ikke. Og i helga kom seng og nattbord fra et dødsbo nær meg inn på rommet hans. Senga er saget av og er 150 cm lang. Han er jo fortsatt under meteren, så det får holde ei stund. Og egentlig skulle jeg male hvitt, men jeg falt litt for fargen som var. Og ingenting er enklere enn oppussing med vaskefilla. Svisj-svosj!

 
Lampa over senga ble kjøpt på markedet i Birkelunden for to helger siden. Veldig fornøyd med den. Under kan du såvidt skimte nytt sengtøy (man må jo ha stor dyne til stor seng) fra Åhlens. Jeg har hermet etter Love Peace Pionies.
 
 
Det ser ut for at den unge mannen trenger nytt sengeteppe. Dette ble liksom i korteste laget. *lagrer enda et prosjekt på harddisken*
 
 
 
Ballbøtta under nattbordet ble brukt til vaskepulver på skolekjøkkenet før rennovering av skolen min. Kassen med klosser var skuff i ett klasserom.  


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

9 tanker om “Fra babyrom til gutterom