Nordland, Troms og Finnmark 13


Da vi hadde loppemarked på skolen min for ett par år siden kjøpte jeg med meg noen kart. Pappa fikk noe på hytta, og resten har stått i en krok i kjelleren. På ett tidspunkt fikk jeg for meg at det minste kartet var over Nordland, Troms og Finnmark. Hvorfor hadde jeg kjøpt det, funderte jeg på? Jeg som aldri har vært lengre nord enn Molde. Og da jeg var kommet så langt at jeg tenkte å gi det bort til noen som hadde kjennskap til de nordligste fylkene tenkte jeg at jeg måtte ta en titt.

Overraskelsen var stor da det var Europakart som skjulte seg inni rullen. Perfekt størrelse for den tomme veggen i gangen. Og de flotte fargene.

Nok en gang hadde jeg null kontroll. Jaja, det kan skje den beste både titt og ofte.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

13 tanker om “Nordland, Troms og Finnmark