Nytt møter gammelt, i dag også 5


Da jeg lette etter nytt møter gammelt i går knipset jeg bilder både hist og her og inne og ute. Kanskje ikke helt interiør, men jeg tar det med likevel. Ny smal kledning i sibirsk lerk møter gammel søppelbøtte som nå er blomsterkasse.

Søppelbøtta har tidligere hatt et liv på skolen jeg jobber på. Alle klasserommene hadde håndlagde og arkitekttegnede vegghengte søppelbøtter, og da skolen ble rehabilitert for ett par år siden ble bøttene solgt. Jeg sikret meg tre som har fått ett nytt liv på husveggen min.

Jeg bare måtte ta med disse bildene også. Ny kledning, gammel gyngestol og søppelbøtte. Veldig meg.

Flere inspirerende interiører her!


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

5 tanker om “Nytt møter gammelt, i dag også